Ηχηρή παρέμβαση Καραμανλή: «Όχι σκιές στο θέμα των παρακολουθήσεων – Καμία παραχώρηση στα εθνικά»

Δυναμική ομιλία του πρώην πρωθυπουργού με φόντο τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις – Το αυστηρό μήνυμα για το θέμα των παρακολουθήσεων, η απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας και οι διεθνείς εξελίξεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον και πολλαπλά μηνύματα είχε η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Καραμανλή σήμερα, Τετάρτη 31 Αυγούστου στα Ανώγεια.
Ο κ. Καραμανλής μίλησε στο πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατό του.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στον Γιάννη Κεφαλογιάννη, επισημαίνοντας πως είχε τρία μεγάλα πάθη: Την αγάπη για την πατρίδα, την αγάπη για την Κρήτη και τους ανθρώπους της και την αγάπη για την παράταξή του.
«Με ακεραιότητα, τίποτα άλλο δεν μετράει. Χωρίς ακεραιότητα, τίποτα άλλο δεν μετράει». Το απόφθεγμα αυτό, που αποδίδεται στον Winston Churchill, από τις κορυφαίες προσωπικότητες του 20ου αιώνα και πατέρα της νίκης, συμπυκνώνει μέσα σε λίγες λέξεις μια μεγάλη αλήθεια: ότι το θεμελιώδες χαρακτηριστικό της προσωπικότητας και της διαδρομής κάθε ανθρώπου έχει να κάνει με το αν είναι καθαρή η ματιά και τα κίνητρά του, με το αν συναλλάσσεται με τους άλλους με ειλικρίνεια, με το αν η συμπεριφορά του είναι διαυγής και τα αισθήματά του ανυστερόβουλα. Αν τα έχει αυτά, έχει ήδη το μείζον. Αν δεν τα έχει τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη. Αν τα έχει θα διαπρέψει και θα αφήσει θετικό αποτύπωμα. Αν όχι θα βλάψε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss