Ιδρώνουμε πολύ; Ετσι θα διατηρήσουμε το μακιγιάζ μας | Vita.gr

Λατρεύουμε το καλοκαίρι για πολλούς λόγους, όμως το σίγουρο είναι ότι όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει πρέπει να ανακτήσουμε τον έλεγχο ενάντια στην υπερβολική λιπαρότητα, τα μαύρα στίγματα και τους διεσταλμένους πόρους. Το κλειδί για να επαναφέρουμε τη ματ όψη είναι οι εξειδικευμένες συνθέσεις και η σωστή ρουτίνα ομορφιάς. Σημείωση: Ακόμα και αν ο τύπος μας δεν είναι λιπαρός, το καλοκαίρι ενδέχεται να παρατηρήσουμε περισσότερες γυαλάδες και σμήγμα. Αυτό συμβαίνει γιατί η αλλαγή του καιρού επιδρά στη συμπεριφορά της επιδερμίδας μας διαφοροποιώντας τις ανάγκες της. Δεν ξεχνάμε ότι η σωστή φροντίδα είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για να επαναφέρουμε τη ματ όψη και την ισορροπία της επιδερμίδας.
Καθαρισμός
Αυτό είναι το καθοριστικό βήμα που απομακρύνει απαλά το περιττό σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα, τα υπολείμματα μακιγιάζ και τους ρύπους.
Δείτε επίσης: Επιθυμία για πρόχειρο φαγητό; Το μυστικό για να την μειώσετε
Επιλέγουμε:
Ενα απαλό καθαριστικό που ρυθμίζει τη λιπαρότητα χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα και πλένουμε το πρόσωπό μας πρωϊ και βράδυ.
Αποφεύγουμε:
* Τις συνθέσεις που κάνουν την επιδερμίδα να «τραβάει» και την καθημερινή απολέπιση, γιατί αφαιρούν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την παραγωγή περισσότερου σμήγματος.
* Τον καθαρισμό πάνω από 2 φορές την ημέρα, για τον ίδιο λόγο.
Ενυδάτωση
«Η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή γι’ αυτό δε χρησιμοποιώ ενυδατική κρέμα». Αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά σφάλματα στην περιποίηση, που οδηγεί στην πρόωρη γήρανση και την έκκριση ακόμα περισσότερου σμήγματος και ενδεχομένως σε περισσότερα μαύρα στίγματα και σπυράκια.
Επιλέγουμε:
Μία oil-free ενυδατική σύνθεση που έχει σμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss