Ιερώνυμος για γάμο Κασσελάκη – Τάϊλερ: «Να πάτε να το γλεντήσετε… Καλή φώτιση»

 

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επιβεβαίωσε πως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τον Πατέρα Αντώνιο.

Με φόντο την καταδίκη του γάμου ομόφυλων ζευγαριών από την Ιερά Σύνοδο, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αποκάλυψε πως το προηγούμενο διάστημα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Εμείς κρατάμε τη δική μας θέση, τα διδάγματα και την ιστορία», είπε μιλώντας στον Ant1. Ερωτηθείς για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπεθ, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Κρήτη, ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε σκωπτικά: «Να πάτε να γλεντήσετε». Όταν ρωτήθηκε εάν έχει να δώσει κάποια ευχή, απάντησε: «Δεν έχω τίποτα… καλή φώτιση για όλους

Παράλληλα ο αρχιεπίσκοπος επιβεβαίωσε πως συναντήθηκε και με τον πατέρα Αντώνιο μετά από αίτημα του. «Ο αρχιεπίσκοπος συναντιέται με όποιον του το ζητήσει. Ο πατέρας Αντώνιος μου το ζήτησε και συναντηθήκαμε».

Μιλώντας για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, ανέφερε: «Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια, θα το μάθουμε». «Δεν παύει να είναι παιδί μου (σ.σ. ο πατέρας Αντώνιος) όπως και πολλοί άλλοι και τον αγαπώ όπως ο πατέρας τα παιδιά του». «Να ευχηθούμε να λάμψει η αλήθεια. Αυτή μπορεί να δικαιώσει ή να αφήσει ορισμένους ανθρώπους σε δοκιμασία. Εμείς πρέπει να αγαπάμε κάθε άνθρωπο».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss