Ηγέτης εντός κι εκτός παρκέ ο Γιάννης: «Ο κόουτς ήθελε να απαντήσουμε σε ο,τι έγινε»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» βγήκε ξανά μπροστά όταν έπρεπε κι άλλαξε πλήρως την εικόνα της Εθνικής, με τον ίδιο να αναφέρεται στα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας και κράτησε χαμηλούς τόνους, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι η Ελλάδα θα τα δώσει όλα στα νοκ άουτ ματς.
Ο «Greek Freak», μάλιστα, όπως αποκάλυψε το Onsports.gr, μίλησε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει «να είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου:
«Η ομάδα μου έπαιξε σπουδαία. Πορφανώς δυσκολευτήκαμε στην αρχή, δεν είχαμε ενέργεια. Δεν χρειάζεται να έχουμε δικαιολογίες. Στο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε, βγήκαμε και παίξαμε καλή άμυνα, η οποία μας έδωσε καλά σουτ. Μείναμε συγκεντρωμένοι, είχαμε στο μυαλό μας να παίξουμε καλή άμυνα και να τρέξουμε το γήπεδο.

Προσπαθώ να μη βαθμολογώ τις εμφανίσεις μου, απλά να το απολαμβάνω όσο περισσότερο. Να ελέγχω αυτά που μπορώ, να δίνω ενέργεια και να δημιουργώ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φορά η εμπειρία είναι διαφορετική. Θα έλεγα πως αυτός είναι ένας από τους χρόνους που νιώθω πραγματικά μεγάλη ανυπομονησία για να παίξω μ την ομάδα. Έλειπα από το 2019. Δεν ξέρω αν είναι η απουσία τριών ετών, οι συμπαίκτες μου ή το πώς μου δίνει κίνητρο ο κόουτς.

Τους είδα τους ανθρώπους των Μιλγουόκι Μπακς στην αρχή, με την άκρη του ματιού μου, αλλά μετά δεν ήθελα να δώσω προσοχή εκεί. Με έχουν δει τόσες φορές να παίζω. Ήθελα να συγκεντρωθώ στην ομάδα και να χτίσουμε τις καλές συνήθειες που πρέπει, πώς θα απαντούσαμε στις δυσκολίες. Είμαι ειλικρινής μαζί σας.
Για το τι έγινε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, προσπαθώ να τα κρατήσω οσο περισσότερο εσωτερικά αυτά. Αν θέλει να τα μοιραστεί ο κόουτς, μπορεί να το κάνει. Είναι απλό. Ο κόουτς ήθελε να βγούμε στο γήπεδο και να απαντήσουμε σε ό,τι έγινε. Αυτή η ομάδα δεν είναι καλή μόνο όταν κερδίζει, αλλά κι όταν είναι πίσω. Αντιδρά και επανέρχεται, το έχουμε ξανακάνει.
Το να παίζω με τα αδέλφια μου είναι κάτι απίθανο. Κάποιες φορές, όταν δημιουργείς την ιστορία, είσαι την στιγμή που γίνεται και δεν το συνειδητοποιείς. Σε 15 ή 20 χρόνια ίσως το καταλάβουμε, που θα κοιτάμε πίσω τι κάναμε. Θέλουμε να βελτιωθούμε όλοι, μακάρι κι ο Άλεξ να φτάσει στο επίπεδο να παίζει στην Εθνική και να τον έχουμε μαζί μας.
Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω κάποιες φορές όταν κερδίζουμε, δεν ξέρω γιατί, ίσως χαλαρώνουμε λίγο και να νομίζουμε πως είμαστε καλύτεροι, σαν να έχουν πάρει αέρα τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss