Ηλιόπουλος: Η ΡΑΕ αποκαλύπτει αυξήσεις 57% στο ρεύμα

«Οι τιμές στην ενέργεια αντί να περιορίζονται ανεβαίνουν, μόνο τον Σεπτέμβριο η αύξηση στις τιμές έφτασε μέχρι και 57% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Έξι μήνες τώρα η κυβέρνηση επιμένει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια εις βάρος των πολιτών», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.
Αναφερθείς στην επιστολή του επικεφαλής της ΡΑΕ προς τον υπουργό Ενέργειας, που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, σημειώνει: «Οι τιμές στην ενέργεια αντί να περιορίζονται ανεβαίνουν, μόνο τον Σεπτέμβριο η αύξηση στις τιμές έφτασε μέχρι και 57% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες».

«Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της ακρίβειας πανευρωπαϊκά, όπως επιβεβαίωσε χθες και η έκθεση του Συνδέσμου Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας της ΕΕ. Τα αρνητικά ρεκόρ ακρίβειας που ζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, φέρουν υπογραφή Μητσοτάκη», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Έξι μήνες τώρα η κυβέρνηση επιμένει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια εις βάρος των πολιτών.
Η επιστολή του επικεφαλής της ΡΑΕ προς τον υπουργό Ενέργειας, που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, είναι αποκαλυπτική.
Οι τιμές στην ενέργεια αντί να περιορίζονται ανεβαίνουν. Μόνο τον Σεπτέμβριο η αύξηση στις τιμές έφτασε μέχρι και 57% σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μοναδική κυβέρνηση στον κόσμο που δημιούργησε μηχανισμό ελάφρυνσης, ο οποίος τελικά επιβαρύνει περισσότερο νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή της ακρίβειας πανευρωπαϊκά, όπως επιβεβαίωσε χθες και η έκθεση του Συνδέσμου Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας της ΕΕ.
Απέτυχαν να προστατεύσουν τους πολίτες. Πέτυχαν να προστατέψουν τα υπερκέρδη των εταιρειών. Τα αρνητικά ρεκόρ ακρίβειας που ζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, φέρουν υπογραφή Μητσοτάκη».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss