Ιμάμογλου σε Ερντογάν: «Πάλεψε γενναία, μην εξαφανίζεις αντιπάλους»

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου απάντησε στις προκλήσεις Ερντογάν, καλώντας τον Τούρκο πρόεδρο να «παλέψει γενναία»

Σαφές μήνυμα στον Ερντογάν που φαίνεται πως επιχειρεί την πολιτική του εξόντωση στέλνει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου που κερδίζει πόντους, εν μέσω της «περιπέτειάς» του με την τουρκική δικαιοσύνη. Μετά την πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου για ποινή φυλάκισης και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που έβγαλε στο δρόμο χιλιάδες υποστηρικτές του, ο Ιμάμογλου πέρασε στην αντεπίθεση, «ρίχνοντας το γάντι» στον τούρκο πρόεδρο.
Κάλεσε λοιπόν τον Ερντογάν να «παλέψει γενναία» και να μην προσπαθεί να εξαφανίσει τους αντιπάλους του, εν όψει των κρίσιμων επικείμενων εκλογών στη γειτονική χώρα. «Εγώ είμαι ένας παίχτης έτοιμος, που θα μπει στο γήπεδο για να παίξει .Αλλά προσπαθούν να με τραυματίσουν, όταν βγαίνω από το σπίτι για να πάω στο γήπεδο. Τον κ. πρόεδρο που είναι από την περιοχή Κασίμπασα, είμαστε και σχεδόν συμπατριώτες, τον καλώ να παλέψει γενναία. Μην επιχειρήσει να εξαφανίσει τους αντιπάλους του του, αλλά να παλέψει γενναία».

«Ας βγουν να ανακοινώσουν υποψήφιο…»
Ο Ερντογάν από την πλευρά του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, απάντησε στην πρόκληση του Ιμάμογλου προκαλώντας την αντιπολίτευση: «Αν αντέχει η καρδιά τους, ας βγουν να ανακοινώσουν τον υποψήφιο τους. Κι εμείς να ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στις πλατείες».

Ο τούρκος πρόεδρος είχε αναφερθεί και πάλι στις τουρκικές εκλογές.«Κάθε άτομο αυτής της χώρας ξέρει ποιον να ψηφίσει για το μέλλον του όταν κοιτάζει το ερειπωμένο τραπέζι που ονομάζεται “τραπέζι των 6”. Αυτό το έθνος δεν θα παραδώσει το μέλλον του σε αυτό το παράξενο τραπέζι όπου όλοι κάνουν κινήσεις ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου» είχε σημειώσει μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss