Ιωάννα Τούνη:Η κοιλίτσα της γίνεται Kinder έκπληξη έτοιμη να «εκραγεί»

H Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δείχνει τη νέα «σοκολατένια» ζωγραφιά στη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα η ίδια μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αναδεικνύει πώς περνάει την κάθε της ημέρα.
Λίγο πριν κάνει το «μπαμ» και γεννήσει αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να χαρεί με έναν διαφορετικό τρόπο τον ερχομό του μωρού της.

Έτσι έβαλε τον κολλητό της, καλλιτέχνη φίλο της Δημήτρη, ο οποίος κανονικά κάνει τατουάζ, να της ζωγραφίσει στη φουσκωμένη κοιλίτσα της, τη συσκευασία από τη σοκολάτα «Kinder έκπληξη». Με αυτόν τον τρόπο διασκέδασε λίγο παραπάνω τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram παρέα με τον σύντροφό της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Η κοιλίτσα έτοιμη να εκραγεί και εμείς περιμένουμε ΠΩΣ & ΠΩΣ […] Την τέλεια #kinder ζωγραφιά μου την έκανε ο κολλητός του Δημήτρη @rogue_tats που κανονικά βαράει τατουάζ ο καημένος, αλλά έκανε εξαίρεση λόγω βύσματος»

https://www.instagram.com/p/CmUX4wloVUR


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss