ΗΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές «κρας τεστ» για τον Μπάιντεν

ΗΠΑ: Η χώρα βρίσκεται μία εβδόμαδα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές, αποφασιστικής σημασίας για το πολιτικό μέλλον του προέδρου Τζο Μπάιντεν

Θα καταφέρουν οι Δημοκρατικοί να αναχαιτίσουν «το κόκκινο κύμα» το οποίο υπόσχονται οι Ρεπουμπλικάνοι; Η απάντηση θα δοθεί σε μία εβδομάδα στις ενδιάμεσες εκλογές, οι οποίες είναι αναμφίβολα αποφασιστικής σημασίας για το πολιτικό μέλλον του Τζο Μπάιντεν.
Έπειτα από μια εκστρατεία που επικεντρώθηκε στο θέμα του πληθωρισμού, οι Ρεπουμπλικάνοι εμφανίζονται ολοένα και πιο σίγουροι ότι θα καταφέρουν να στερήσουν από τους Δημοκρατικούς τον έλεγχο του Κογκρέσου. Στις ενδιάμεσες εκλογές οι Αμερικανοί καλούνται να ανανεώσουν το σύνολο των 435 εδρών της Βουλής των Αντιπροσώπων και το ένα τρίτο των εδρών της Γερουσίας.

«Αν έχετε κουραστεί από τον πληθωρισμό που καλπάζει, να πληρώνετε πολύ ακριβά για τη βενζίνη, αν έχετε βαρεθεί να είναι ανοικτά τα σύνορά μας και από την εγκληματικότητα που αυξάνεται ραγδαία, οι Ρεπουμπλικάνοι δεσμεύονται απέναντί σας», δήλωσε ο Κέβιν ΜακΚάρθι, επικεφαλής της μειοψηφίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.
«Μία επιλογή»

Οι ενδιάμεσες εκλογές, που διεξάγονται δύο χρόνια μετά τις προεδρικές, αποτελούν δημοψήφισμα για τον εκάστοτε πρόεδρο, με το κόμμα του σπάνια να γλιτώνει από την τιμωρητική ψήφο.

Ο Μπάιντεν προσπαθεί μάταια να πείσει τους Αμερικανούς ότι αυτές οι εκλογές είναι «μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss