ΗΠΑ: Προειδοποίηση για αναστολή πτήσεων της United Airlines από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης

ΗΠΑ: Προειδοποίηση για ενδεχόμενη αναστολή πτήσεων της United Airlines από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης από τον Οκτώβριο

Η αεροπορική εταιρία United Airlines προειδοποίησε χθες, Τρίτη, ότι προγραμματίζει να τερματίσει τον Οκτώβριο τις υπηρεσίες που προσφέρει από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης John F. Kennedy Airport (JFK) στην περίπτωση που η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) δεν της εγκρίνει έναν πρόσθετο αριθμό πτήσεων.
Ο Σκοτ Κίρμπι, εκτελεστικός διευθυντής της United, έστειλε μία επιστολή την προηγούμενη εβδομάδα, στον υπηρεσιακό διοικητή της FAA Μπίλι Νόλεν παροτρύνοντας τον να αυξήσει την ικανότητα της διαχείρισης αεροσκαφών από το JFK, σύμφωνα με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα της εταιρίας προς τους εργαζόμενους της, το οποίο διάβασε το Reuters.

Η United Airlines πετάει επί του παρόντος δύο φορές την ημέρα στο Σαν Φρανσίσκο και στο Λος Άντζελες από το JFK. “Αν δεν σταθεί δυνατό να πάρουμε πρόσθετο μερίδιο πτήσεων, τότε θα χρειαστεί να αναστείλουμε την προσφορά των υπηρεσιών μας από το JFK από τα τέλη Οκτωβρίου”, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό μήνυμα της United.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss