iPhone: Νέες λειτουργίες στα iMessages – Πώς μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα μήνυμα

Η Apple κυκλοφόρησε το νέο λειτουργικό σύστημα για τα iPhone.

Νέο λειτουργικό σύστημα κυκλοφόρησε η Apple για τα iPhone το οποίο επέφερε αλλαγές στα iMessages. Οι αλλαγές φαίνεται να ενθουσίασαν τους χρήστες των κινητών τηλεφώνων της Apple καθώς έχουν τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να ακυρώσουν την αποστολή ενός μηνύματος που έχουν ήδη στείλει.
Συγκεκριμένα, πατώντας παρατεταμένα πάνω σε ένα μήνυμα, οι χρήστες πλέον θα δουν τις επιλογές «επεξεργασία» και «αναίρεση αποστολής». Οι χρήστες των iMessages μπορούν να επεξεργαστούν ένα μήνυμα μόνο εντός 15 λεπτών από την αποστολή του, με μάξιμουμ τις πέντε αλλαγές σε κάθε μήνυμα. Η «αναίρεση αποστολής» είναι διαθέσιμη μόνο για έως και δυο λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος.

Για να λειτουργήσουν σωστά οι νέες επιλογές θα πρέπει και ο αποστολέας και ο παραλήπτης να έχουν αναβαθμίσει τις συσκευές τους στο iOS 16. Αν ο παραλήπτης δεν έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση, τότε σε περίπτωση επεξεργασίας ενός μηνύματος ο παραλήπτης για δει στη συσκευή του δύο διαφορετικά μηνύματα. Το αρχικό και το επεξεργασμένο.

Σε περίπτωση ακύρωσης αποστολής, οι αναβαθμισμένες συσκευές δεν θα βλέπουν καθόλου το μήνυμα, ενώ οι μη αναβαθμισμένες θα μπορούν να το δουν κανονικά. Επίσης εάν το iMessage είναι συνδεδεμένο με την κάποιο laptop τότε τα μηνύματα φαίνονται κανονικά ακόμη και αν ο αποστολέας το έχει «πάρει πίσω».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss