Ηράκλειο: «Δεν τον πλησίασε τυχαία» – Ξεσπά ο αδελφός του θύματος

Παραμένει άφαντη η 38χρονη που έριξε οξύ στον στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηρακλείου – Τι είπε ο αδελφός του θύματος για τη δράστιδα – «Η γυναίκα είναι μία ανακατώστρα» 

Αποκαλυπτικός ήταν ο αδελφός του 36χρονου θύματος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στον Alpha: «έχει εγκαύματα και στο πρόσωπο και στον λαιμό. Το χειρουργείο που θα γίνει, θα γίνει στο υπόλοιπο. Δεν μπορούν να επέμβουν ακόμα στο μάτι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο αδελφός του θύματος με καυστικό υγρό στην εκπομπή του Alpha.

Όσο για τη 38χρονη που φέρεται ότι έριξε το καυστικό υγρό, ο αδελφός του θύματος ξέσπασε: «Τι περιμένεις από μία γυναίκα που έχουν πάρει την επιμέλεια των παιδιών της οι πατεράδες; Από αυτή τη νοικοκυρά τι περιμένεις; Η κατάθεση του πατέρα της, τα λέει όλα. Τέλος! Η γυναίκα είναι μία ανακατώστρα! Έχει πίσω της κάποιους αστυνομικούς και γι’ αυτό κάνει αυτά που κάνει. Δεν είναι τίποτα άλλο! Τον αδελφό μου δεν τον πλησίασε τυχαία.
Δεν είναι έρωτας. Είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό το πράγμα και να μπαίνει στα social media και να κάνει… και να ράνει…; Δεν θα κάνω εγώ τη δουλειά της δικαιοσύνης. Αυτά τα ξέρουν αυτοί. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου γυναίκα… Δεν είναι τίποτα».

Αρνείται να παραδοθεί η 38χρονη
Σύμφωνα με ρεπορτάζ το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss