Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική: Προβλήματα στη Λεωφόρο Αθηνών

Κακοκαιρία: Ισχυρή βροχόπτωση στην Αττική. Πλημμύρισε το κέντρο και η Πετρούπολη. Προβλήματα στην κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών

Η κακοκαιρία ξαναχτυπάει την Αττική προκαλώντας προβλήματα σε διάφορες περιοχές.
Στη Λεωφόρο Αθηνών λόγω συσσώρευσης υδάτων παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της οδού Κυπρίων Αγωνιστών.

Σφοδρή καταιγίδα ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι και στο κέντρο της Αθήνας με την κακοκαιρία να δείχνει για ακόμα μια μέρα τα δόντια της και να ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες.

Έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Πετρούπολη με δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και τα προβλήματα να έχουν ήδη ξεκινήσει λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Στο Χαϊδάρι τα νερά σχεδόν σκέπασαν αυτοκίνητα στην οδό Στρατηγού Καραϊσκάκη.

Στην Αττική από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι πρώτες νεφώσεις, οι οποίες ώρα με την ώρα εξελίσσονται σε έντονες βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πολύ ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως και 28 βαθμούς Κελσίου.

Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr: Οι 13 περιοχές που θα «χτυπηθούν» τις επόμενες ώρες
Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα η κακοκαιρία στη χώρα μας αφού τα καιρικά φαινόμενα θα παραμείνουν έντονα και σήμερα κύρια χαρακτηριστικά τους τις κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.
Την ίδια ώρα συναγερμό στην Πολιτική προστασία έχουν σημάνει οι τελευταίες προβλέψεις της ΕΜΥ για περαιτέρω κλιμάκωση της κακοκαιρίας.
Ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος σε επικοινωνία που είχε με το Newsbomb.gr μίλησε για την πορεία του καιρού σήμερα, Πέμπτη 25 Αυγούστου ενώ παράλληλα έκανε λόγο για το πότε θα εξασθενήσουν τα φαινόμενα.
«Ο καιρός σήμερα στην Αττική θα είναι άστατος, τα φαινόμενα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα από σήμερα το μεσημέρι προς απόγευμα. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 28 βαθμούς. Το βράδυ ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση ενώ η κακοκαιρία θα επιστρέψει από το μεσημέρι προς απόγευμα της Παρασκευής», είπε αρχικά ο κ. Γιαννόπουλος.
«Θα είναι η πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια που σημειώνεται ένα τέτοιο φαινόμενο, επί πέντε ημέρες να έχουμε συνεχόμενες καταιγίδες», πρόσθεσε δείχνοντας το πόσο μέγεθος τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss