Ισπανία – Λιθουανία, Τουρκία – Γαλλία στους «16»: Τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια των νοκ άουτ

Eurobasket 2022: Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στους δύο πρώτους ομίλους έγιναν γνωστά και τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια των «16»

Το Eurobasket 2022 μπαίνει στην τελική ευθεία του και μετά την ολοκλήρωση των αγώνων σε Τιφλίδα και Κολωνία έγιναν γνωστά και τα πρώτα ματς των νοκ άουτ.
Μάλιστα, ήδη προέκυψαν δύο ντέρμπι! Ο λόγος για τα Ισπανία – Λιθουανία και Τουρκία – Γαλλία. Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, όπως κι όλα τα νοκ άουτ ματς θα διεξαχθούν στη Mercedes Benz Arena του Βερολίνου.

Γερμανικό πάρτι!
Η Γερμανία μετέτρεψε σε πάρτι τον (αδιάφορο) αγώνα με την Ουγγαρία, επικρατώντας 106-71. Οι «οικοδεσπότες» του Β’ ομίλου αλλά και των νοκ άουτ αγώνων έκαναν «ζέσταμα» ενόψει του παιχνιδιού με το Μαυροβούνιο στη φάση των «16».

Το Μαυροβούνιο προκρίθηκε στα νοκ άουτ του Βερολίνου

Το Μαυροβούνιο νίκησε 81-73 τη Γεωργία και πήρε την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Μπόσκο Ράντοβιτς πήραν μέσα στην Τιφλίδα το τελευταίο εισιτήριο για τα νοκ άουτ ματς του Βερολίνου, όπου προκρίθηκαν τρίτοι του Α’ ομίλου.
Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου πάλεψε, αλλά τα προβλήματα τραυματισμών δεν της επέτρεψαν να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να περάσει στην επόμενη φάση. O πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι ήταν ο κορυφαίος, μετρώντας 17 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντρόμπνιακ (22π.).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-21, 35-41, 52-58, 73-81ΓΕΩΡΓΙΑ (Ζούρος): Αντρονικασβίλι 4, Μαμουκελασβίλι 15 (1τρ., 10ριμπ.), Τζιντσαράτζε 2, Τσιντσάτζε, Σερμαντίνι 14 (9ριμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss