It’s beauty time: Πώς θα οργανώσεις τα προϊόντα ομορφιάς για να βρίσκεις πάντα αυτό που θέλεις

Εάν αγαπάς το μακιγιάζ, τότε πιθανότατα σου αρέσει επίσης να οργανώνεις (και να αναδιοργανώνεις) τα καλλυντικά σου. Εξάλλου, έχεις ξοδέψει χρόνια χτίζοντας τη συλλογή σου και έτσι θέλεις να την αναδείξεις όμορφα. Δυστυχώς, η οργάνωση του μακιγιάζ δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Εάν έχεις έναν τόνο προϊόντων, θα μπορούσες να τα συμμαζέψεις στοιβάζοντάς τα ή να τα αποθηκεύσεις μέσα σε ένα συρτάρι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς εύκολα να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.
Σήμερα; Αυτό θα σταματήσει αφού σου έχω τα απόλυτα tips για το πώς μπορείς να οργανώσεις τα καλλυντικά σου! Από cute δοχεία αποθήκευσης, μέχρι ράφια θα οργανώσεις όλα τα κραγιόν, τις παλέτες σκιών και τα αρώματά σου με τον πιο αποτελεσματικό και όμορφο τρόπο.

10 nude manicure για να αναδείξεις το μαύρισμά σου & να γίνεις μια beauty queen
Προτού το καταλάβεις, το νεσεσέρ σου θα είναι όσο πιο προσεγμένο γίνεται και θα είσαι έτοιμη να φέρεις κι άλλα προϊόντα μακιγιάζ στη συλλογή σου μιας και θα ξέρεις πώς να τα οργανώσεις!
Organizer-συρτάρι
Με τα συρτάρια θα μπορείς να ομαδοποιήσεις τα καλλυντικά σου και να ξέρεις ακριβώς σε ποιο να απευθυνθείς, όταν για παράδειγμα ψάχνεις το αγαπημένο σου lip gloss. Θα το βρεις στο κουτάκι με τα lip gloss! Είναι επίσης ένας τρόπος για να μην είναι ακατάστατο ένα συρτάρι και να μην κυλάνε τα προϊόντα σου (σπαστικό).

@maddie.east Organizing my everyday makeup drawer ? #asmr #makeupasmr #restock #restockasmr #organize #fyp #foryoupage #makeuporganization ♬ original sound – Maddie?

Αγόρασε διάφανα Organizers
Είμαι πολύ fan του να βλέπω τα προϊόντα που έχω! Απλά σκέψου αυτό, αν μπορείς να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss