J2US: Πανηγύρι με κλαρίνα και ανατροπή στην αποχώρηση

J2US: Άλλο ένα πάρτι στήθηκε στη σκηνή του σόου τραγουδιού με τα ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για μία θέση στο επόμενο live

Ακόμη ένα Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης η κριτική επιτροπή και τα ζευγάρια του J2US έδωσαν… ρεσιτάλ ερμηνείας σε ακόμη ένα live του φιλανθρωπικού σόου τραγουδιού.
Διπλές ερμηνείες, εμφανίσεις που αποθεώθηκαν, άλλες που δεν έπεισαν και τόσο κι ένα παραδοσιακό ελληνικό πανηγύρι επί σκηνής με μία παλιά γνώριμη του παιχνιδιού, την Χαρά Βέρρα αλλά και τον Γιάννη Καψάλη γέμισαν το Σαββατόβραδο μας.

Στο αποψινό live οι επισκέψεις από τα παλιά ξεκίνησαν νωρίς, καθώς ακόμη ένας παλιός γνώριμος, παλιός παίκτης του j2us, σε μία συνεργασία που δεν είχε πάει και πολύ καλά, έκανε απόψε την εμφάνισή του στη σκηνή ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και το νέο του τραγούδι.

Φυσικά μιλάμε για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό και μάλιστα αναμετρήθηκε και με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη σε μία μονομαχία τραγουδιών που έκλεψε την παράσταση.

Από τις εμφανίσεις των ζευγαριών που ξεχώρισαν τις εντυπώσεις έκλεψαν Λευτέρης Μητσόπουλος και Αντώνης Παπαηλίας ερμηνεύοντας μοναδικά το «Φίλε» του Γιάννη Πλούταρχου αλλά και ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στο τραγούδι των Χαΐνηδων «Ο Ακροβάτης».

Όταν ήρθε η «δύσκολη» ώρα της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε κανονικά να προλογεί την διαδικασία της αποχώρησης, ωστόσο έκανε την μεγάλη ανατροπή, ανακοινώνοντας πως δεν αποχωρεί κανένας, όμως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει διπλή αποχώρηση.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss