J2US: Πήρε «φωτιά» το Twitter με τα αόρατο βιολιά του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας

Χαμός με τα… αόρατα βιολιά στην πρεμιέρα του J2US – Τα επικά σχόλια για Μαρίκιο Μαυρίκιου και Ιλάειρα Ζήση

To βράδυ του Σαββάτου το J2US επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες κάνοντας πρεμιέρα. Το χθεσινό βράδυ είχε απ’ όλα ανατροπές, εκπλήξεις, λάμψη αλλά και πολλά σχόλια στο twitter. Ένα από τα ζευγάρια που τραγούδησαν πρώτα ήταν και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, που έχουν συζητηθεί όσο λίγοι λόγω της προβολής τους στα media, αλλά και λόγω του γάμου τους.
Και παρά το γεγονός ότι είναι από τα πιο καλλίφωνα ζευγάρια του show, πολλοί είναι εκείνοι που στο twitter έσπευσαν να σχολιάσουν της εμφάνισή τους…

Τα σχόλια για τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα στο twitter μετά το J2US
Ανάμεσα στα πολλά σχόλια αυτό που ξεχώρισε ήταν εκείνο που αναφέρεται στα… αόρατα βιολιά πού παίζουν. Άραγε να ήταν σκηνοθετικό τρικ ή κάποιο λάθος;

Ακόμα ένα σχόλιο ήταν εκείνο που παρομοίαζε τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα με τον Καραφώτη και την Λύτρα.

Θέλω να ζήσω έναν τεράστιο τραγουδιστικο έρωτα γεμάτο πάθος.Τι παραγγελνεις: Τι έρχεται: #j2us pic.twitter.com/tos4L5LJD4
— ?iγουστεριτσας⚠️ (@gousteritsas) October 8, 2022

Η σπόντα του Φασουλή σε Μαυρίκιο και Ιλάειρα για τη δημοσιότητα
Μετά την ολοκλήρωση της ερμηνείας τους πέρασαν στην κριτική επιτροπή, όπου ο Σταμάτης δεν μπορούσε να κρατηθεί και τους ρώτησε για τη δημοσιότητα που έχει η σχέση τους.
«Είστε από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση γιατί οι εμφανίσεις σας είναι σχεδόν καθημερινές και μου έκανε εντύπωση που έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημοσιότητα, αφού εσείς δεν τη θέλετε;» είπε ο κριτής.
Ο Μαυρίκιος με τη σειρά του απάντησε: «Όχι βέβαια. Αλλά είναι καλό σε όλα τα πράγματα στη ζωή να κρατούνται τα όρια και μια χρυσή τομή».
Τότε ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να τους μεταφέρει τη δική του συμβουλή: «Να σας δώσω μία συμβουλή μην απαντάτε ποτέ σε ό,τι αρνητικό λένε εναντίον σας».

Στη συνέχεια το ζευγάρι πέρασε στο celebrity room δίπλα στην Κατερίνα Στικούδη και μετά από απαίτησή της, έδωσαν on air ένα καυτό φιλί… ίσως και το μεγαλύτερο σε διάρκεια στην ελληνική τηλεόραση.

Σχετικές ειδήσεις
J2US: Η σπόντα του Φασουλή σε Μαυρίκιο και Ιλάειρα για τη δημοσιότητα – Το καυτό φιλί
Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Αυτό το ζευγάρι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους στο Asia Express …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss