Jennifer Garner: Η απροσδόκητη beauty συμβουλή της – ELLE

Όσον αφορά την προσέγγιση της Jennifer Garner στη ρουτίνα ομορφιάς, γνωρίζουμε ότι είναι οπαδός της φιλοσοφίας «less is more» και σύμφωνα με συνέντευξη, που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μόδας, προσπαθεί να μεταδώσει αυτό και στις έφηβες κόρες της Violet και Seraphina.
«Οι συμβουλές ομορφιάς μου είναι πάντα οι ίδιες», είπε η Garner όταν ρωτήθηκε για το πια tips δίνει στις κόρες της. «Κοιταχτείτε λιγότερο στον καθρέφτη, δεν χρειάζεται εμμονή. Όλοι κοιτάμε τα πρόσωπά μας περισσότερο από ό,τι παλιά, και αυτό δεν μας κάνει καλό. Παθαίνουμε εμμονή με τις αλλαγές ή με το πώς μπορούμε να διορθώσουμε κάτι στο πρόσωπό μας», τονίζει η 50χρονή ηθοποιός.

(Photo by Michael Buckner/Getty Images)

Επιπλέον, εκτός από το να προτείνει στις κόρες της να αποφεύγουν να ξοδεύουν πολύ χρόνο μπροστά από το καθρέφτη, η Garner θα τους λέει να είναι προσεκτικές όταν πρόκειται να κάνουν κάτι στο πρόσωπό τους. «Να είστε απίστευτα συνετές και να περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να κάνετε οτιδήποτε», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια. Όπως καταλαβαίνουμε φαίνεται ότι η Jennifer Garner προτιμά να αφήνει τη φυσική της εμφάνιση να λάμψει και σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η φροντίδα της υγείας των μαλλιών και του δέρματός της.
«Η φιλοσοφία μου για τα μαλλιά είναι η ίδια με τον τρόπο που προσεγγίζω το μακιγιάζ. Αν απλά φροντίζεις το δέρμα σου και τα μαλλιά σου, τότε θα πρέπει να νιώθεις καλά χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποια δραστική επέμβαση. Καθώς μεγαλώνω, μάλλον χρειάζομαι περισσότερη mascra, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω, γιατί ξέρω ότι το δέρμα και τα μαλλιά μου είναι τόσο δυνατά όσο ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss