«Καίει» τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα το πόρισμα των ελεγκτών

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στις δομές της Κιβωτού, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα ζούσαν με χρήματα της οργάνωσης.

Σοβαρές ενδείξεις τέλεσης τριών κακουργημάτων από τον ιδρυτή της Κιβωτού πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και τουλάχιστον δύο στενούς τους συνεργάτες προκύπτουν από το δεκασέλιδο πόρισμα των ελεγκτών της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι ζούσε με χρήματα της οργάνωσης. Παράλληλα, εντοπίστηκαν αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να βαραίνει την πρεσβυτέρα είναι ότι είχε τη διαχείριση της οργάνωσης, και για άλλα δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Οι ελεγκτές της Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά στοιχεία των τεσσάρων προσώπων και βρήκαν ενδείξεις για τα αδικήματα της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα και της Υπεξαίρεσης και της Απιστίας.
Παράλληλα, με διάταξη του κ. Βουρλιώτη δεσμεύτηκε η περιουσία του Πατέρα Αντωνίου, της Σταματίας Γεωργαντή και των δύο, πρώην στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου.

Το πόρισμα έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο Εισαγγελέας, κ. Ιωάννης Σεβης.

Διαβάστε ακόμα:
«Κιβωτός»: Δεσμεύτηκε η περιουσία του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας
Νέα καταγγελία για την Κιβωτό: Άρπαζαν περιουσίες με πλαστές διαθήκες
Πρώην στέλεχος της Κιβωτού ξεσπά: «Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss