Καιρός: Χιόνια και βροχές από Δευτέρα – Πέφτει η θερμοκρασία

Καιρός: Πιο έντονα θα γίνονται τα κρύα όσο πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα, ενώ τη βδομάδα που έρχεται θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από αύριο Δευτέρα με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια στα ορεινά και επικράτηση τοπικά θυελλωδών βοριάδων.
Συγκεκριμένα, στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά ορεινά ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 8 και πιθανώς από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα θα σημειώσει βαθμιαία πτώση και η ελάχιστη τιμή της στις περισσότερες περιοχές θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες. Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και το βόρειο Αιγαίο η μέγιστη τιμή δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Ελλάδα θα φτάσει τους 18 βαθμούς, στη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 20 και στην υπόλοιπη χώρα τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικότερα:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss