Καιρός: Για μπάνιο πήγαν αρκετοί – Πότε πέφτει η θερμοκρασία

Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές για την εποχή και γι’ αυτό δεν είναι λίγοι οι Αθηναίοι που εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό για να ξεχυθούν στις παραλίες – Πότε θα έχουμε βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του χειμώνα, μπορεί να απομένουν μόλις λίγες μέρες για τα Χριστούγεννα όμως ο καιρός μόνο χειμώνα με κρύο δεν θυμίζει.
Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές για την εποχή και γι’ αυτό δεν είναι λίγοι οι Αθηναίοι που εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό και πηγαίνουν στις παραλίες της Αττικής. Μάλιστα, οι πιο τολμηροί κάνουν και μπάνιο.

Στην Κρήτη για παράδειγμα αρκετοί έκαν μπάνιο, αφού στην Κνωστό η θερμοκρασία έφτασε τους 26,2 βαθμούς, στα ανατολικά Ηρακλείου τους 25,9 βαθμούς, στην Κυπαρισσία τους 25,5 και στον Αλικιανό Χανίων τους 25,4.
Αλλάζει ο καιρός το επόμενο 10ήμερο

Πάντως, μπορεί ο καιρός τώρα να είναι αρκετά καλός, όμως οι μετεωρολόγοι τονίζουν ότι θα έχουμε πτώση στις θερμοκρασίες.

Μάλιστα, αύριο Κυριακή, ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή πτώση ενώ τη Δευτέρα θα είναι ακόμη πιο αισθητό το κρύο με τον υδράργυρο τις επόμενες ημέρες να πέφτει ακόμη και 8 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ειδήσεις
Καιρός: Βροχές και χιόνια αύριο – Πού θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα

Καιρός: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας μετά τη «θερμή εισβολή»
Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss