Καιρός: Κατολισθήσεις στο λιμάνι της Σαντορίνης και διακοπές ρεύματος – Επί ποδός η Πυροσβεστική

Στην επέλαση της κακοκαιρίας και η Σαντορίνη. Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθεί ο καιρός σήμερα 24 Αυγούστου

Όλο και πληθαίνουν τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της επικράτειας εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας, η οποία πλήττει για τρίτη ημέρα τη χώρα.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες στο στόχαστρο βρίσκονται οι Κυκλάδες, με το νησί της Σαντορίνης να εμφανίζει τα περισσότερα προβλήματα, καθώς σημειώνονται κατολισθήσεις στο λιμάνι και διακοπές ρεύματος.

Το πρωί της Τετάρτης (24.08.2022) στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής. «Σημειώνονται κατολισθήσεις στο λιμάνι. Τα φαινόμενα είναι έντονα αυτή την ώρα στο νησί» δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο Ιωάννης Αρτοποιός.
Στο νησί, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, γίνονται και διακοπές ρεύματος, τονίζοντας ότι «χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή». «Ήδη έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις στο νησί για να επιχειρήσουν όπου χρειάζεται» δήλωσε επίσης ο Ιωάννης Αρτοποιός.

Μεγάλη προσοχή ζητά ο Σάκης Αρναούτογλου για την κακοκαιρία των επόμενων ωρών
Σε εξέλιξη είναι το πρώτο από τα δύο δύσκολα 24ωρα της κακοκαιρίας που έχει ήδη ταλαιπωρήσει αρκετές περιοχές της επικράτειας με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας να ζητά εγρήγορση και προσοχή για τις επόμενες ώρες.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες οι βροχές και οι καταιγίδες θα χτυπήσουν τα νότια της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, το δυτικό και βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Ειδικά για την Αττική ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ εκτίμησε ότι θα υπάρχουν τοπικά μπόρες το πρωί σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές ενώ τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα μέσα στην ημέρα με την αστάθεια να συνεχίζεται και το βράδυ. Για τη Θεσσαλονίκη όσο πιο νότια τόσο πιο έντονη η αστάθεια με τον Σάκη Αρναούτογλου να ζητά μεγάλη προσοχή για την Χαλκιδική.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss