Καιρός-Μαρουσάκης: Χειμωνιάτικο σκηνικό από σήμερα (19/12) στη χώρα

Καιρός: Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Σε αυτές τις περιοχές θα δούμε βροχές και χιόνια – Ο καιρός των Χριστουγέννων

Αλλαγή του καιρικού σκηνικού από σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου καθώς η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση λόγω των ψυχρών αέριων μαζών που έρχονται από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, η θερμοκρασία θα έρθει σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή καθώς αναμένονται θυελλώδεις βοριάδες, που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Για σήμερα Δευτέρα 19/12 αναμένονται συννεφιές στα ανατολικά και βόρεια της χώρας, με συνοδεία βροχών. Χιόνια θα δούμε στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 10 με 13 βαθμούς και στα νότια μέχρι 14 με 17. Στα βόρεια της Κρήτης αναμένονται επίσης συννεφιές με βροχοπτώσεις.
Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και βόρεια τμήματα, οι οποίες δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι 8 με 9 μποφόρ ειδικότερα στο στενό του Καφηρέα, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 14-15 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα είναι 2 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss