Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε πέφτει η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει

Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας μετά το καλοκαιρινό «διάλειμμα» – Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Την πρόγνωση του καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα έκανε ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Όπως ο ίδιος ανέφερε ψηλές θερμοκρασίες αναμένονται και το Σάββατο στη χώρα.
Ωστόσο, βροχερός θα είναι ο καιρός στα δυτικά και βόρεια της χώρας, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά τμήματα. Κατά τα άλλα, στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές οι οποίες θα είναι πιο έντονες προς την πλευρά του Αιγαίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ από την Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας που θα μας επαναφέρει στον χειμώνα.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, το Σάββατο οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι νότιοι με τοπικά ισχυρές εντάσεις, ενώ ο υδράργυρος θα προσεγγίσει για άλλο μία ημέρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια που θα «σπάει» με λίγες συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές συννεφιές που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιανατολικές διευθύνσεις και θα κυμαίνονται από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο κέντρο της πόλης από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα σημειώσει σημαντική μεταβολή την Κυριακή. Στα δυτικά μέχρι το μεσημέρι και στα κεντρικά και τα βόρεια από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss