Καιρός: Με ήλιο και 27 βαθμούς η Τετάρτη – Η πρόγνωση μέχρι τη Δευτέρα

Καιρός – Όλες οι ειδήσεις: Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, καθώς και τους προγνωστικούς χάρτες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Γενικά καλός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου.
Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 09 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.Θερμοκρασία: Από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια το πρωί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί έως 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: Από 15 έω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss