Καιρός: Με ήλιο και πολλά μποφόρ η Τετάρτη – Η πρόγνωση μέχρι τη Δευτέρα (pics)

Καιρός – Όλες οι ειδήσεις: Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, καθώς και τους προγνωστικούς χάρτες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Γενικά καλός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.
Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 28 με 30 και τοπικά στα δυτικά και νότια τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα θαλάσσια τοπικά έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 και τοπικά τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 και στα βόρεια έως 28 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό πρόσκαιρα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss