Κακοκαιρία EVA: Δέντρο στην Πατρών – Πού υπάρχουν διακοπές ρεύματος

Η κακοκαιρία «EVA» χτύπησε τη δυτική Ελλάδα – Η Αχαΐα βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας.

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα πλήττει από το απόγευμα του Σαββάτου τη χώρα μας η κακοκαιρία ΕVA. Οι Αρχές βρίσκονται σε μέγιστο συναγερμό, ενώ κλειστά θα παραμείνουν αύριο Κυριακή (5/11) τα καταστήματα σε όλη τη χώρα.
Η Αχαΐα και τα νησιά του Ιονίου βρίσκονται στο έλεος της κακοκαιρίας, ενώ στην Κεφαλονιά καταγράφηκαν άνεμοι τάξης 100 χιλιομέτρων την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της κακοκαιρίας μπαίνει η Πάτρα η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να χτυπήσει νέο κύμα της κακοκαιρίας και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκονται επί ποδός η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και η Πολιτική Προστασία.

Παράλληλα το απόγευμα του Σαββάτου σημειώθηκε πτώση δέντρου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πύργου, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στις μετακινήσεις, ενώ στην Αιτωλοακαρνανία σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Νέο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης από την ΕΜΥ
Με βάση τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία που εξέτασε και ανέλυσε η ΕΜΥ δεν προκύπτει ουσιώδης διαφοροποίηση από το ήδη εκδοθέν έκτακτο δελτίων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Με βάση τα νεότερα δεδομένα το Σάββατο (05-11-2022) τα ισχυρά και κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν: α) από το πρωί το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, β) από το μεσημέρι το νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, γ) από το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην ανατολική Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, την ανατολική Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και δ) κατά τη διάρκεια της νύχτας την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), όλη τη Θεσσαλία και την Εύβοια.
Η Αττική θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από αργά το βράδυ του Σαββάτου έως το μεσημέρι της Κυριακής (06-11-2022), ενώ στην υπόλοιπη χώρα την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται: α) μέχρι το μεσημέρι στο Ιό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss