Κακοκαιρία Gaia: Μηνύματα από το 112 σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

Κακοκαιρία Gaia: Έντονα καιρικά φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα με το 112 να στέλνει μήνυμα στους πολίτες ώστε να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις

Η κακοκαιρία Gaia που αναμενόταν, έχει ξεκινήσει την επέλασή της στην Ελλάδα από τα δυτικά.
Προειδοποιητικό μήνυμα, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έλαβαν απόψε, περίπου στις 20:45, στα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα λοιπόν με το προειδοποιητικό μήνυμα από την Πολιτική Προστασία, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και τις μεσημβρινές ώρες της 11ης Δεκεμβρίου, προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι.
Με το συγκεκριμένο μήνυμα, η Πολιτική Προστασία καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, στις απολύτως απαραίτητες και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

«Βροχή» τα μηνύματα του 112

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε σε κατοίκους της Αμφιλοχίας κι άλλων περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας, προειδοποιώντας τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα τα μεσάνυχτα στην περιοχή τους.
Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:
«Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες-άνεμοι) από τα μεσάνυχτα έως μεσημβρινές ώρες της 11/12 σε Αμφιλοχία και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Περιορίστε τις μετακινήσει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss