Καλά νέα! Αγοράστε το MS Office εφ’ όρου ζωής από 11,99€, και γνήσια Windows από μόλις 6,14€!

Το Office 2021 είναι η τελευταία έκδοση της σουίτας γραφείου της Microsoft, η οποία χρησιμοποιείται ίσως περισσότερο από όλες τις άλλες desktop εφαρμογές στον κόσμο.

Περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες και εφαρμογές όπως το Microsoft Teams, και άμεση μετάφραση ξένων γλωσσών στο Outlook mail client σας. Δεν υπάρχουν επαναστατικές αλλαγές στο Office 2021, οπότε η διαδικασία εκμάθησης παίρνει σημαντικά λιγότερο χρόνο, ενώ παράλληλα σας κάνει πιο παραγωγικούς.
Το Office 2021 Pro κοστίζει 439,99 δολάρια. Πρόκειται για μια έκδοση με άδεια χρήσης την οποία αγοράζετε μία φορά και χρησιμοποιείτε για πάντα -ή τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσετε να αναβαθμίσετε. Η Microsoft προσφέρει επίσης μια συνδρομητική έκδοση του Office, που ονομάζεται Microsoft 365, η οποία απαιτεί μηνιαία ή ετήσια πληρωμή. Όταν αγοράζετε μια έκδοση με διαρκή άδεια χρήσης, εξακολουθείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας κάθε λίγους μήνες. Εάν είστε ΙΤ manager ή απλώς δεν σας αρέσουν οι συνδρομές, θα προτιμήσετε την έκδοση με διαρκή άδεια χρήσης.

Καλά νέα! Αγοράστε το MS Office σε ισόβια άδεια χρήσης από 11,99€!
Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε το Microsoft Office με ισόβια άδεια χρήσης και να αποκτήσετε την πλήρη έκδοση της δημοφιλούς σουίτας παραγωγικότητας σε αρκετά χαμηλή τιμή. Η Godeal24 σας παρέχει την 100% γνήσια σουίτα Office. Είτε πρόκειται για το πιο πρόσφατο Office 2021 είτε για το Office 2019 που χρησιμοποιείται από περισσότερους χρήστες, η Godeal24 έχει διάφορες επιλογές για εσάς. Αν έχετε μόνο έναν υπολογιστή για να αναβα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss