Καλάθι νοικοκυριού: Αλλαγές στις λίστες των σούπερ μάρκετ – Οι νέες τιμές

Ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στις νέες λίστες που έδωσαν στο «καλάθι του νοικοκυριού» διόρθωσαν τιμές προς τα κάτω, ενώ προστέθηκαν και αφαιρέθηκαν προϊόντα. 

Σε συγκεκριμένες αλλαγές στις λίστες που έδωσαν στο «καλάθι του νοικοκυριού» προχώρησαν την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου ορισμένα σούπερ μάρκετ.
Συγκεκριμένα, διορθώθηκαν τιμές προς τα κάτω, προστέθηκαν προϊόντα που είχαν υποχρέωση να συμπεριλάβουν, μειώθηκαν κάποια προϊόντα που δεν ήταν υποχρεωμένοι να συμπεριλάβουν, ενώ διορθώθηκαν διπλοεγγραφές σε κωδικούς.

Ειδικότερα, ορισμένα προϊόντα άλλαξαν τιμή προς τα κάτω, μειώνοντας τις τιμές τους.
Για παράδειγμα, σούπερ μάρκετ πωλούσε χθες το ρύζι «καρολίνα» προς 1,85 ευρώ το κιλό και σήμερα έριξε την τιμή στα 1,50 ευρώ το κιλό. Επίσης σούπερ μάρκετ πωλούσε χθες το κοτόπουλο 3,98 ευρώ το κιλό και σήμερα 2,99 ευρώ το κιλό.

Παράλληλα άλλο σούπερ – μάρκετ που δεν είχε συμπεριλάβει στη λίστα του ρύζι, πρόσθεσε το προϊόν καθώς, περιλαμβάνεται στη λίστα με τα 51 υποχρεωτικά προϊόντα του υπουργείου ανάπτυξης.

Τα προϊόντα που έχει κάθε καλάθι
Επιμέρους διορθώσεις έγιναν και από άλλα σούπερ μάρκετ, που μείωσαν τα προϊόντα στο καλάθι αποσύροντας μη υποχρεωτικούς κωδικούς ή διπλοεγγραφές σε υποχρεωτικές κατηγορίες, καθώς το ίδιο προϊόν εμφανιζόταν δύο και τρεις φορές στη λίστα.
Το τελικό πλήθος των προϊόντων στο κάθε καλάθι έχει ως εξής:

Μασούτης: 52 προϊόντα
Α-Β: 74 προϊόντα
Baz …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss