Καλλιακμάνης για Νέα Σμύρνη: Ήταν ένα «τρομοκρατικό χτύπημα»

Η διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη δεν επρόκειτο απλά για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά θύμισε τρομοκρατικό χτύπημα, τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Δεν ήταν απλά ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια διπλή δολοφονία, ήταν ένα ψχτύπημα», δήλωσε για το χθεσινό αιματηρό περιστατικό με δύο νεκρούς σε καφετέρια στη Νέα Σμύνρη, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
Μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο πολίτης που ταυτίζεται με τους ανθρώπους που πίνουν καφέ εκεί, αρχίζει και φοβάται, τρομοκρατείται. Λέει τι γίνεται; Μπορεί να πίνω καφέ και να με βρει μια αδέσποτη σφαίρα. Δεν είναι απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που τρώει ο ένας τον άλλον. Κινδυνεύουν πλέον και πρόσωπα που ίσως να μην εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά που μπορεί να τους δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά τους».
Επεσήμανε μεταξύ άλλων πως είναι απαραίτητο η δημόσια και κρατική ασφάλεια να λειτουργήσει με βάση τις πληροφορίες. «Οι αστυνομικοί πρέπει να βγουν πάλι στο κυνήγι των μπράβων, όπως το κάνουν, και με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν, να διαχειρίζονται τις πληροφορίες που έχουν. Να προλαβαίνουν τέτοια περιστατικά και επιτέλους τέτοια κυκλώματα να εντοπιστούν», κατέληξε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss