Καναδάς: Παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας μετά την εμφάνιση τρανς καθηγήτριας σε σχολείο

Μέχρι και ο υπουργός Παιδείας στον Καναδά χρειάστηκε να παρέμβει εξαιτίας του σάλου που προκάλεσε μία τρανς καθηγήτρια με τεράστιο στήθος.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία τρανς καθηγήτρια με τεράστιο στήθος στον Καναδά. Οι διαμαρτυρίες στα social media για την εμφάνιση της τρανς καθηγήτριας Kayla Lemieux σε σχολείο του Οντάριο με προσθετικό στήθος και περούκα, έκανε μέχρι και τον υπουργό Παιδείας της χώρας να παρέμβει ζητώντας από το αρμόδιο διοικητικό όργανο επαναξιολόγηση των κανόνων.
Συγκεκριμένα ζήτησε από το διοικητικό όργανο των σχολείων της επαρχίας του Καναδά να επαναξιολογήσει «τις διατάξεις περί σεβασμού στην επαγγελματική συμπεριφορά».

Η Kayla Lemieux φωτογραφήθηκε στο σχολείο όπου διδάσκει και οι φωτογραφίες της έκαναν γρήγορα τον γύρω του διαδικτύου. Η ιστορία ξεκίνησε αρχικά στο ίντερνετ όταν μαθητές στο γυμνάσιο Oakville Trafalgar δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο της.

Apparently in today’s woodworking (aka weirdwoking) class at Oakville Trafalgar High School in Canada, pupils will learn how to make chapel hat pegs, a speciality of their trans teacher, Kayla Lemieux…… pic.twitter.com/o9cFoMjnUK
— James Moran #ItsHappening ???? (@Jpjm1964) September 19, 2022

Ο χρήστης του Twitter που ισχυρίζεται ότι είναι μαθητής στο συγκεκριμένο σχολείο αναφέρει πως η δασκάλα πέρυσι ήταν «άντρας» και οι μαθητές «δεν μπορούν να πουν τίποτα γι’ αυτό». Σε απάντηση στη δημόσια κριτική, το σχολείο έστειλε επιστολή στους γονείς υπερασπιζόμενη την καθηγήτρια.

«Γν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss