Κάπως έτσι θα ήταν η Αφροδίτη στους Διδύμους σαν γυναίκα

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή της

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα η Αφροδίτη στους Διδύμους, η εμφάνισή της, το στιλ της η ερωτική της συμπεριφορά και ο τρόπος που ελκύει και ιδού που καταλήξαμε:

Η Αφροδίτη αυτή έχει το δικό της χαρακτήρα, τον οποίο και της είναι αδύνατο να κρύψει. Την βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ματιά ότι είναι επιρρεπής στο να βαριέται εύκολα και γι’ αυτό άλλωστε προτιμάει το δρόμο με τα πολλά μονοπάτια. Αν το καταλάβεις, το αποδεχτείς εξ’ αρχής και συμφωνήσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς της, θα φτάσεις μαζί της στα όρια που μπορεί να πιάσει η σχέση σου μαζί της.
Είναι πολυλογού, είναι εξαιρετικά περίεργο ον κι επειδή έχει πολύ γρήγορη σκέψη, μπορεί να δει 100 απαντήσεις μπροστά της και να επιλέξει εκείνη που τη δεδομένη στιγμή την βολεύει περισσότερο. Δε σημαίνει ότι ψεύδεται, σημαίνει ότι δεν έχει όρεξη για μπελάδες, δεν μπορεί και δε θα κάτσει να σκάσει για κανέναν και τίποτα. Η φιλοσοφία της για τη ζωή είναι απλή: ζήσε όσο πιο όμορφα μπορείς, ζήσε όσο πιο ανώδυνα μπορείς.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss