Κάρα Ντελεβίν: Ξυπόλητη στο αεροδρόμιο και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά – Ανησυχία για την υγεία της

Εικόνες της Κάρα Ντελεβίν έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, με το μοντέλο να κυκλοφορεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες σαν χαμένο, φορώντας μόνο τις κάλτσες του.

Νέες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με την Κάρα Ντελεβίν η οποία εμφανίστηκε ατημέλητη με τις κάλτσες της και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Van Nuys στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα.
Η εμφάνιση της ηθοποιού και μοντέλου έρχονται μια εβδομάδα μετά την απεικόνιση της 30χρονης με πρησμένα μάτια και μαύρους κύκλους γύρω από αυτά, ενώ κάπνιζε και καθόταν μόνη της σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail.com, το μοντέλο έδειχνε να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός της σε ορισμένα σημεία, καθώς στις φωτογραφίες απεικονίζεται να μιλάει στο τηλέφωνο, να σκύβει, να αφήνει το τηλέφωνό της και να περπατάει δείχνοντας πολύ νευρική και σαν να μην μπορεί να σταματήσει να κινείται.

Η ηθοποιός του «Carnival Row», απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο στο πίσω κάθισμα ενός Chevy Suburban, με τα πόδια να κρέμονται από το παράθυρο.

In a world wherein certainty appears to have disappeared, it’s a great comfort that some things never change. For instance, #CaraDelevingne being photographed off her tits in public https://t.co/RMY1Psl58x
— Kevin Michael Grace?????????⚜?? (@KMGVictoria) September 7, 2022

Τα στιγμιότυπα και τα πλάνα της σταρ άφησαν τους θαυμαστές σε μεγάλη ανησυχία γι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss