Καταπέλτης ο Μπιμπίλας κατά Φιλιππίδη: «Με πήρε τηλέφωνο η Κ. και μου είπε ότι τη βίασε ο Πέτρος»

Την αγάπη του στον Πέτρο Φιλιππίδη, που ανατράπηκε με τα νέα δεδομένα, αλλά και την πεποίθηση του ότι «ο Πετρος τσιλιμπουρδίζει» δήλωσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. Η κατάθεση του ηθοποιού ήταν «καταπέλτης» σε βάρος του κατηγορούμενου ηθοποιού, δηλώνοντας πως δεν πιστεύει ότι η πρώτη καταγγέλουσα είχε εμμονή με τον Φιλιππιδη, αλλά το αντίστροφο.
«Για παρά πολλά χρόνια ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου ο Πετρος, είχε μεγάλη αγάπη από εμένα. Αυτά που συνέβησαν αυτό το διάστημα με στεναχώρησαν πολύ και δεν μπορώ να το κρύψω. Ανέτρεψαν την αγάπη μου και για την οικογένεια ολόκληρη» ανέφερε ο μαρτυρας, που λίγο αργότερα φανερά φορτισμένος μίλησε για το σοκ που έπαθε με την αποκάλυψη των καταγγελιών.

«Με πήρε τηλέφωνο η Κ. από την Αμερική και μου έλεγε ότι είναι σε ψυχολόγους όλα αυτά τα χρόνια γιατί τη βίασε ο Πετρος. Μου έλεγε για βιασμό τον οποίο δεν είχε πει ποτέ και τον έλεγε στον τηλέφωνο. Έναν άνθρωπο που αγαπούσα να μου λέει η άλλη από το τηλέφωνο ότι τη βίασε. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου!» σημείωσε και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Γιατί είναι σε ψυχολόγους τόσα κορίτσια; Γιατί έχουν πάει στην Αμερική; Ο Πέτρος ας σηκωθεί να πει ένα συγγνώμη σε αυτά τα κορίτσια! Τώρα τα έμαθα αυτά!».
Αναφερόμενος στην πρώτη καταγγέλλουσα, την οποία γνωρίζει από τη μητέρα της περιέγραψε πως την σύστησε στον Φιλιππίδη. «Γνώρισα τη μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας στον Πέτρο το 2004, πήγα και είπα να τη δει. Του είπα ότι είναι καλή μου φίλη. Του είχα κάνει μια επισήμανση “πρόσεχε μη της την πέσεις γιατί έχει σχέση με τραγουδιστή”» ανέφερε.

Προεδρος: Γιατί το είπατε αυτό;

Μαρτυρας: «Γιατί δυστυχώς είχε την τάση να τσιλιμπουρδίζει. Ήξερα την πρώτη καταγγέλλουσα πολύ καλά. Χάσαμε επαφή για ένα διάστημα, συμβαίνει αυτό στο θέατρο μέχρι το 2010 που συνέβη αυτό το αναπάντεχο. Στο έργο που έπαιζα ήρθε η μητέρα της καταγγέλλουσας και η ελπίδα Νίνου. Στο τέλος της παράστασης βρεθήκαμε και οι 3. Η Ελπίδα λέει θέλω να σας μιλήσω. Άρχισε να μας λέει ένα απίστευτο ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ενοχλεί τον Πέτρο; Έχει σχέση μαζί του; Αμέσως είπα “μα είναι δυνατον;”» περιέγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Π: Σας είπε ότι η πρώτη καταγγέλλουσα έστελνε μηνύματα στο σύζυγο της …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss