Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάρω τόσα μετάλλια

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε μια εξομολόγηση καρδιάς αναφέρθηκε τόσο στην αθλητική της καριέρα όσο και στην προσωπική της ζωή.

Σε μια διαφορετική και χαλαρή συνέντευξή της στο Open Sport και την Έλβη Μιχαηλίδου, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, Κατερίνα Στεφανίδη, αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.
Η 32χρονη πρωταθλήτρια, μίλησε για τη συλλογή μεταλλίων της, για το last dance της καριέρας της, τη ζωή στην Αμερική, τη γνωριμία της με τον σύζυγό και προπονητή της Μιτς αλλά, για την πίεση που της δημιουργεί η ερώτηση για τον ερχομό ενός παιδιού αλλά και για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον απολογισμό της χρονιάς:

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά με τον Μιτς έχοντας ως πρώτο στόχο με διαφορά να μην πονάω. Είχαμε περάσει 2μιση χρόνια με πολλούς τραυματισμούς οπότε μας βγήκε τέλεια αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Θεωρώ ότι αν είχα πιστέψει λίγο περισσότερο εγώ ότι με αυτή την πιο προσεκτική προπόνηση μπορούσα να είχα φτάσει στο ίδιο επίπεδο, πιστεύω ότι είχα ένα 4.80- 4.85 μέσα μου αλλά νομίζω δεν άφησα τον εαυτό μου να το καταφέρει. Ε και βέβαια το ότι ήρθε ακόμα ένα μετάλλιο δε μπορώ να πω ότι δε με ευχαριστεί!»

Για την ιστορία που έγραψε στο Μόναχο:
«Δε φανταζόμουν ότι θα έφτανα εδώ. Θυμάμαι να λέω στη Ζυρίχη το 2014 στο πρώτο μετάλλιο, ότι αυτό είναι το πρώτο από πολλά μετάλλια. Αλλά είχα στο μυαλό μου 3-4 μετάλλια, 3-4 από όλες τις διοργανώσεις εννοώ. Τώρα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss