Καθαρές οι εξετάσεις του Καντουρί

ΠΑΟΚ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί INTIME

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα. Ατομικό με θεραπείες για τον Κούρτιτς, μπήκε ο Αουγκούστο

Οι εξετάσεις που έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρές, ωστόσο ο Μαροκινός μέσος κάνει δικό του πρόγραμμα μέχρι να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Δικό του πρόγραμμα με θεραπείες κάνει και ο Γιασμίν Κούρτιτς λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατο και η κατάσταση του θα αξιολογείται από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου.

Ατομικό συνεχίζουν και οι Λύρατζης, Τσαούσης, ενώ αυτός που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ήταν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που δούλεψε με τους συμπαίκτες του χωρίς πρόβλημα.

“Οι μέρες κυλούν, η δουλειά συνεχίζεται από το αγωνιστικό τμήμα, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμο στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το Σάββατο (10.12) ήταν μέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια πάνω σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, ενώ στο τελευταίο κομμάτι είχαμε προγράμματα ατομικής βελτίωσης.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρά. Ο Μαροκινός έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριο Τσαούσης δούλεψαν μόνοι.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης με θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες.

Την Κυριακή (11.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία”, αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss