Κηφισιά: Πατέρας εντόπισε τα ίχνη των ληστών του 14χρονου γιου του

Δεν έχουν τέλος οι ληστείες με θύτες και θύματα ανήλικους. Η τελευταία σημειώθηκε στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου μία παρέα 14χρονων είδε ξαφνικά μπροστά της ανήλικους με μαχαίρια να τους απειλούν για λίγα ευρώ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 22.40 της περασμένης Τρίτης επί της οδού Στροφυλίου, όπου τρεις ληστές, ηλικίας από 16 έως 17 ετών, προσέγγισαν την παρέα των 14χρονων και με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και 10 ευρώ. Στη συνέχεια, οι δράστες έτρεξαν προς την οδό Δηληγιάννη και εξαφανίστηκαν.
Οι τρεις 14χρονοι σταμάτησαν διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, επιβιβάστηκαν σε αυτό και ακολούθησαν τους αστυνομικούς για τυχόν εντοπισμό και αναγνώριση των ληστών. Την ίδια ώρα, ένας από τους ανήλικους ήρθε σε επικοινωνία με τον πατέρα του και τον ενημέρωσε για το συμβάν.

Τότε ο γονέας κατάφερε να εντοπίσει το στίγμα του κλεμμένου κινητού τηλεφώνου του γιου του, μέσω εφαρμογής ανίχνευσης κινητών, και ενημέρωσε το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ότι το στίγμα του κινητού εκπέμπει στην οδό Μακεδονίας στην Κηφισιά.
Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί που εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι στη θέα του περιπολικού τράπηκαν σε φυγή πεζοί προς την οδό Αγίας Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί αποβιβάστηκαν από το περιπολικό και τους καταδίωξαν πεζοί, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διαφυγή τους οι δράστες πέταξαν το κινητό τηλέφωνο του 14χρονου, που βρέθηκε στην οδό Χαιμαντά. Το κινητό κατασχέθηκε από τις Αρχές ως πειστήριο για την εξιχνίαση της ληστείας.

Την έρευνα για τη σύλληψη των δραστών έχουν αναλάβει οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss