Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 24/11 έως 23/12

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις 24/11, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έως και τις 23/12.
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου
Ποντικός 
Αυτή η περίοδος είναι αρκετά υποσχόμενη σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις επαγγελματική ανέλιξη κι ενδεχομένως, μετά από καιρό, να έρθει μια προαγωγή και αύξηση των αποδοχών σου. Τα οικονομικά σου θα είναι ικανοποιητικά, η ροή χρημάτων συνεχής και ενδεχομένως να έρθουν και άλλα. Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα είναι ευτυχισμένη και το περιβάλλον εγκάρδιο. Μάλιστα, ενδέχεται να έρθει και μια εγκυμοσύνη, που θα δώσει μεγάλη χαρά. Η υγεία σου θα είναι άψογη, αν και καλό θα ήταν να κρατήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής και να αντισταθείς στις λιγουδιές. 
Βούβαλος

Αυτή την περίοδο, η τύχη δε θα είναι με το μέρος σου, κυρίως μετά τις 28 του μήνα. Αν είσαι επιχειρηματίας, οι επενδύσεις δε θα έχουν την αναμενόμενη απόδοση και καλό θα ήταν να αποφύγεις επικίνδυνα εγχειρήματα και κερδοσκοπικές ενέργειες, διαφορετικά, μπορεί να καταλήξεις με μεγάλες απώλειες. Επιπλέον, πρόσεξε τα έξοδά σου, που τείνουν να είναι περισσότερα από τα έσοδα. Από την άλλη κι οι σχέσεις σου με συναδέλφους, συνεργάτες και ανωτέρους δε θα είναι αρμονικές, λόγω της μεγάλης διάστασης απόψεων, κάτι που θα βλάψει και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η επιτυχία εξαρτάται από το πώς θα τα διαχειριστείς όλα αυτά και θα πας με τα νερά τους.

Τίγρη
Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για σένα. Αν είσαι επιχειρηματίας, οι επενδύσεις σου θα αποφέρουν κέρδη, ωστόσο, θα πρέπει να τα διαχειριστείς σοφά και να μην ξανοιχτείς σε τομείς που δε γνωρίζεις. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα σημειώσεις εξαιρετική πρόοδο στην καριέρα σου, το ίδιο κι αν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss