Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 26/9 έως 25/10

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις , που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έως και τις 25/10.
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου
Ποντικός
Αυτή η περίοδος δεν θα είναι τόσο αρνητική όσο αρχικά νομίζεις. Φαίνεται ότι αντιμετωπίζεις εμπόδια και προβλήματα, αλλά ευτυχώς θα ξεπεραστούν. Οι ανασφάλειές, όσον αφορά στην εργασία σου, θα φύγουν και τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή θα στρώσουν. Θα ανοίξει ο δρόμος για διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και ξεχωριστούς ανθρώπους που θα γνωρίσεις τώρα. Γύρω στα μέσα του Οκτωβρίου, θα υπάρξουν επιπλέον δουλειές. Μετά τις 14, ίσως κάνεις κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, θα ταξιδέψεις για οικογενειακούς λόγους ή θα ζητήσεις ολιγοήμερη άδεια. Μην ανησυχείς για το αν θα είσαι μακριά από το ταίρι σου ή για το πώς θα τα βγάλουν πέρα στην εργασία σου, χωρίς εσένα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.
Βούβαλος 
Αυτή η περίοδος φέρνει ευκαιρίες και ευκολίες σε τομείς που έχουν μείνει στάσιμοι. Αλλαγές σε θέσεις εργασίας, σχέσεις ή κατοικία είναι πιθανές. Τα ερωτικά σου κυλούν ομαλά, αλλά στη σχέση σου μην παραμελείς μικρές χειρονομίες που δηλώνουν ενδιαφέρον και τρυφερότητα, όπως λουλούδια σε γενέθλια ή επέτειο, ένα μικρό δώρο όταν επιστρέφεις από ένα ταξίδι ή ένα τηλεφώνημα. Κάνε το επιπλέον βήμα σε αποφάσεις σχετικές με την εργασία σου. Τον Νοέμβριο η επαγγελματική σου θέση θα γίνει το κύριο μέλημά σου, αλλά  οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου είναι ιδανικές για να συζητήσεις με ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο οικονομικά ζητήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss