Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 28/07 έως 27/08

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις , που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, έως και τις 27/8.
Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου
Ποντικός
Ανολοκλήρωτες δουλειές και υποχρεώσεις, που έχουν απομείνει από τον περασμένο μήνα εξακολουθούν να σε απασχολούν κι αυτή την περίοδο. Θα φτάσεις στην επίλυση μικρών προβλημάτων, αν και τα μεγαλύτερα για να λυθούν χρειάζονται ακόμα πολλά να γίνουν.Τα οικονομικά σου θα είναι σε άνοδο, αλλά τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου ενδεχομένως να υπάρξει μια στασιμότητα, λόγω ενός παλιότερου ζητήματος που θα επανεμφανιστεί. Μην αφήσεις να επηρεαστεί η διάθεσή σου από αυτό και μην μπεις σε περιττή αντιπαράθεση το ταίρι, την οικογένεια ένα/μια φίλο/η, καθώς οι εντάσεις και η δυσάρεστη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, πιθανά εξ αιτίας σου, μπορεί να διαρκέσει για ολόκληρο το μήνα. 
Βούβαλος 
Μια γεμάτη συναισθηματικά περίοδος για σένα είναι αυτή όπου θα διαπιστώσεις ότι ο/η σύντροφός σου δύσκολα θα ευχαριστιέται, ακόμα κι αν του δώσεις τον ουρανό με τα άστρα και πάντα θα ζητά το κάτι παραπάνω, ως απόδειξη της αγάπης σου, σαν να έχει βάλει στόχο ζωής να σε ταλαιπωρήσει. Θα βρεθείς σε αδιέξοδο και ακόμα κι αν πρέπει να ληφθούν κοινές αποφάσεις και χρειαστεί να εκφράσεις τη γνώμη σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με επιθετικές συμπεριφορές. Μην αγνοείς αυτό που συμβαίνει ή το κρύβεις κάτω από το χαλί. Θα πρέπει να του/ης δείξεις ότι είναι άδικος/η, έως και σκληρός/η μαζί σου, συχνά-πυκνά και δεν το αξίζεις. Τουλάχιστον στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε θα έχεις πολυτέλειες ή θα σπαταλάς χρήματα όπου θέλεις.  

Πάρε απαντήσεις σε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss