Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις από τις 07:00 το πρωί – Καθημερινή απελπισία στην Αθήνα

Σε ποιες περιοχές παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα – Πού έχει κίνηση στους δρόμους από νωρίς. 

Να ήταν 08:00 το πρωί να το καταλάβουμε, να ήταν 09:00 να πούμε λογικό… αλλά κίνηση από τις 07:00 το πρωί; Καταντάει δράμα!
Πάντοτε με την έναρξη των σχολείων καταγράφονταν μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμοςυ, αλλά αυτό που συμβαίνει πλέον στην Αθήνα είναι απελπιστικό. Πολλοί ξεκινούν να πάνε στη δουλειά τους από τις 06:45 το πρωί ώστε να αποφύγουν το μποτιλιάρισμα, όμως και πάλι πέφτουν πάνω σε ουρές.

Για τον Κηφισό τι να πούμε; Η λεωφόρος των στεναγμών, με την κίνηση να μην ηρεμεί ούτε… τα ξημερώματα. Από τις 06:30 το πρωί και μετά μάλιστα, ειδικά στο ρεύμα καθόδου καταγράφονται καθυστερήσεις. Αλλά και η άνοδος δεν είναι καλύτερη, μιας και από το ύψος του Αιγάλεω ξεκινά η πολύ πυκνή ροή προς την Αθηνών – Λαμίας.
Δύσκολη καθημερινά και η κατάσταση στην Κηφισίας, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από νωρίς από το ύψος του Υγεία στην κάθοδο και από το ύψος των Αμπελοκήπων στην άνοδο.

Χαμηλές ταχύτητες από νωρίς και σε Μεσογείων, Κατεχάκη, Πατησίων, λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Αθήνα, στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss