Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Πού εντοπίζονται προβλήματα

Κίνηση τώρα: Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν για ακόμα μία ημέρα οι οδηγοί στην Αθήνα καθώς μεγάλο μέρος του χάρτη της πόλης είναι ξανά στο «κόκκινο»

Με αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής έκανε ποδαρικό ο δακτύλιος το πρωί της Δευτέρας. Οπλισμένοι με γερά νεύρα θα πρέπει να είναι οι οδηγοί καθώς τα προβλήματα στην κίνηση σημειώνονται στον Κηφισό όπου στην κάθοδο τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από τον κόμβο της Αττικής Οδού μέχρι την Πέτρου Ράλλη και στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι την Νέα Ιωνία.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο της τάξης των 10′-15’από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας και της τάξης των 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο10′-15’από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.Καθυστερήσεις 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) October 10, 2022

Αυξημένη είναι επίσης η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αμαλίας, στην Ποσειδώνος από Αλίμου έως Καραϊσκάκη, στον Καρέα στο ρεύμα προς Κατεχάκη, στη λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο από το Χαϊδάρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss