Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους από νωρίς– Πού υπάρχουν προβλήματα

Οπλισμένοι με γερά νεύρα θα πρέπει να είναι οι οδηγοί καθώς σε κεντρικά σημεία της Αθήνας σημειώνονται προβλήματα στην κίνηση.

Οπλισμένοι με πολλή υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί της Αττικής που επιχειρούν να περάσουν από κεντρικές οδικές αρτηρίες λόγω της κίνησης που επικρατεί.
Καθυστερήσεις καταγράφονται σε κεντρικά σημεία της Αθήνας ενώ πρόβλημα εντοπίζονται και στον «συνήθη ύποπτο» Μεσογείων. Οι αργές ταχύτητες επικρατούν από την Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην Αθηνών-Λαμίας έως τον κόμβο Καλυφτάκη. έξοδος), στην Κηφισιάς, την Μεσογείων αλλά και το Χαλάνδρι.

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Η κίνηση αυτή την ώρα.

Photo 2/3

Η κίνηση αυτή την ώρα στην Αττική.

Photo 3/3

Η κίνηση αυτή την ώρα στο Χαλάνδρι.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους

Δακτύλιος: Σε ισχύ από χθες – Τι αλλάζει, ποιοι εξαιρούνται

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ τέθηκε από χθες ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας φέρνοντας αλλαγές για τα οχήματα επιτρέπονται να κυκλοφορούν. Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Προστασίας του Πολίτη, Επικρατείας και Υποδομών και Μεταφορών, για την επανέναρξη ισχύος του δακτυλίου.
Ο δακτύλιος θα ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023.
Ο δακτύλιος με την εκ περιτροπής κυκλοφορία θα ισχύει από Δευτέρα έως Πέμπτη κατά τις ώρες 07:00 – 20:00 και την Παρασκευή από 07:00-15:00.
Ποιοι εξαιρούνται

Σύμφωνα με την απόφασ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss