Κιβωτός του Κόσμου: Συνομίληκος του 19χρονου βεβαιώνει τις καταγγελίες

«Μου έχει πει πράγματα που δεν θα ήθελα να αναφερθώ…» είπε συνομίληκος του 19χρονου που μίλησε για τα όσα φρικτά βίωσε στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Την ανάγκη να μιλήσει και να μοιραστεί με κάποιο τρίτο πρόσωπο αυτά που ζούσε στη δομή, φαίνεται, πως είχε ο 19χρονος, που τις τελευταίες ημέρες έχει προχωρήσει σε καταγγελίες για καταστάσεις, που έζησε στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Τις καταγγελίες του τις διαβεβαιώνει συνομήλικός του, που το καλοκαίρι του 2021 έγινε και αυτόπτης μάρτυρας στη δομή της Κιβωτού στη Χίο, στην «Κιβωτό του Αιγαίου».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, το αγόρι αναφέρει:
«Είμαι τυχερός, δεν ήμουν από τα παιδιά που ήμουν τόσο κοντά σε αυτά τα άτομα», σημειώνει. Ο ίδιος δεν είχε την εμπειρία που έζησε ο 19χρονος. Τον γνώριζε αρκετά χρόνια, έτυχε όμως πέρυσι το καλοκαίρι να δει και σκηνές. Για τις οποίες του μίλησε και ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία.

«Μου έλεγε «γιατί σε μένα;», θυμάται. Μου έχει πει πράγματα που δεν θα ήθελα να αναφερθώ…».

Σημειώνει, ότι στη θέση του 19χρονου, ξέρει ακόμα ένα παιδί. Δεν ξέρει όμως αν έχει γίνει άλλη καταγγελία. Ρωτήθηκε αν υπήρχαν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, σε αυτά τα παιδιά.
«Αυτό που είχα παρατηρήσει είναι ότι επρόκειτο για παιδιά που είχαν ανάγκη τη δομή. Υπήρχαν ωφέλειες της οικογένειας από τη δομή», σχολιάζει.
Σχετικά με κακοποιητικές συμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss