Κλασικό VS χρωματιστό smokey eye look: Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Καλό καλοκαίρι, girl! Η αλήθεια είναι ότι από τα μέσα του Μαΐου έχουνε πιάσει για τα καλά οι ζέστες αλλά επισήμως σήμερα σου εύχομαι, που τελειώνεις το σχολείο. Τι σημαίνει αυτό; Τέλος το πρωινό ξύπνημα, έξοδοι με την παρέα, θάλασσα, ηλιοκαμένη επιδερμίδα, χρώμα στο πρόσωπο, γέλια και φυσικά… πολύ χρώμα!
Το καλοκαίρι είναι η σεζόν που πέρα από την αφόρητη ζέστη, υποδεχόμαστε τις πιο hot τάσεις και τα ακόμη πιο hot χρώματα τα οποία θα βλέπουμε ΠΑΝΤΟΥ! Χρώμα στα ρούχα, χρώμα στα μανικιούρ και πού δε θα μπορούσε να λείπει; Στο μακιγιάζ! Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με το μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα; Κωδικός: Smokey eyes!

Τα colorful eyeliners είναι η hot τάση του καλοκαιριού – Tips και 10 για να διαλέξεις
Ναι, μπορώ να σε καλύψω, σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεσαι. Σου αρέσει το κλασσικό smokey eye με τις πιο ζεστές και σκουρόχρωμες αποχρώσεις ή σου αρέσουν τα πιο χρωματιστά smokey eye looks; Ό,τι και να προτιμάς, σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα το πιο hot καλοκαιρινό, smokey eye look για να κάνεις τις πιο WOW εμφανίσεις σε κάθε σου έξοδο.

@millieleer Subtle Smokey eye ? #fyp #makeup #smokeyeye #tutorial ♬ cherry hill – favsoundds

Πιάσε τα πινέλα, τις σκιές σου και φυσικά το eyeliner σου και ξεκινάμε!
Πώς απλώνεις τη σκιά ματιών για να κάνεις smokey eyes
Ένα smokey eye μπορεί να δείχνει περίπλοκο ή δύσκολο προς τη δημιουργία του αλλά πίστεψέ με, δεν είναι!  Ακόμη κι αν έχεις μόνο eyeliner στη συλλογή καλλυντικών σου και όχι σκουρόχρωμες σκιές …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss