Κλειστό το μαγαζί του 53χρονου που βίαζε τη 12χρονη στο κέντρο της Αθήνας

Από ταλαιπωρημένη οικογένεια η μικρή – Οι αρχές ερευνούν υλικό από υπολογιστές και κινητό

Βιασμός : Σοκαρισμένη είναι για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία, μετά την είδηση πως ένας 53χρονος άνδρας και ιδιοκτήτης καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, φέρεται να βίαζε και διακινούσε εικόνες 12χρονης στο διαδίκτυο με σκοπό να “ψαρέψει” πελάτες οι οποίοι με τη σειρά τους θα ασελγούσαν στο παιδί.
Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου είχε “προσλάβει” τη 12χρονη για να του κάνει δουλειές, και τον οποίο γνώριζε η μητέρα της μικρής, δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα στη γειτονιά σύμφωνα με μαρτυρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο 53χρονος όσο και ένας 42χρονος πελάτης ο οποίος φέρεται να κακοποίησε τη 12χρονη έχουν συλληφθεί.
Το κατάστημα του ήταν κλειστό το Σάββατο 8/10, σύμφωνα με άνθρωπο που εργάζεται στην περιοχή και αποκαλύπτει στο DEBATER :

“Κλειστός ήταν σήμερα. Δεν ξέρουμε τι είχε συμβεί. Καλούσαμε σήμερα τον κουνιάδο του επειδή δεν το σήκωνε ο ιδιοκτήτης. Και μας είπε ότι δεν είχε κλειδιά να ανοίξει και ο ιδιοκτήτης είναι λίγο άρρωστος. Δεν έχει κλείσει ποτέ αυτός…”.

Σύμφωνα με το πρόσωπο που εργάζεται στην περιοχή, η 12χρονη βοηθούσε στο κατάστημα και καθάριζε τα ράφια.
“Θυμάμαι την μικρή εκεί. Βοηθούσε εκεί, καθάριζε κανένα ράφι. Είναι από πολυμελή οικογένεια, είχε θέματα με τη θεία της. Ο πατέρας της έχει πρόβλημα με ναρκωτικά. Ερχόταν εδώ της έδινα φαγητό και μου έλεγε “θα το πληρώσει ο ιδιοκτήτης που καθάριζε ράφια”. Πέφτω από τα σύννεφα με αυτό που μου λέτε. Ο γιος του είναι δημοσιογράφος και η γυναίκα του ασχολείται με τα κοινά”.
Βιασμός – Μιλώντας στο DEBATER, το πρόσωπο που γνωρίζει τον 53χρονο, πιστεύει πώς πρόκειται για συκοφαντία έτσι ώστε να του αποσπάσουν χρήματα και αποκαλεί την οικογένεια της 12χρονης “περίεργη”.
Πιστεύω είναι συκοφαντία όλο αυτό για να του αποσπάσουν λεφτά. Είναι περίεργη η οικογένεια της. Είναι 9 παιδιά αν δεν κάνω λάθος. Ταλαιπωρημένη… Τους βοηθάει και η εκκλησία. Ερχόταν εδώ με το ποδήλατο της η μικρούλα. Δεν ήταν άστεγη, αλλά ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους. Δεν επαιτούσαν… Τους βοηθούσε η εκκλησία και πέντε, έξι άνθρωποι που τους ήξεραν. Δεν ήταν κακά παιδιά”.

Βιασμός – Σχηματίστηκε δικογραφία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss