Κομοτηνή: 6χρονο κοριτσάκι δίνει μάχη με σπάνια πάθηση στα μάτια – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Τη βοήθεια όλων μας ζητά η οργάνωση «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», προκειμένου ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις έξι ετών να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για την υγεία της.

Όπως αναφέρει η οργάνωση, «Η μικρή Κυριακούλα από την Κομοτηνή διαγνώστηκε με καρκίνο στο ματάκι – Όλοι μαζί μπορούμε αν θέλουμε να την βοηθήσουμε να βγει νικήτρια».
Πρόκειται για τη μικρά Κυριακούλα Μπανιά, που είναι μόλις 6 χρονών και δίνει τον δικό της αγώνα. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να δει καλά από το ένα της ματάκι. Ο πρώτος γιατρός που εξέτασε το παιδί στην Κομοτηνή παρέπεμψε την οικογένεια κατευθείαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η διάγνωση ήταν «κακοήθης όγκος στο αριστερό μάτι» και πλέον οι γονείς της Κυριακούλας πρέπει να κινηθούν ταχύτατα.

Πρόκειται για σπάνια πάθηση, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το παιδί πρέπει άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. «Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακούλας κινδυνεύει!!! Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το ένα της ματάκι (έχει χάσει το 90% της όρασής της ) και αν χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όραση της ακόμη και να χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς το ματάκι της», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκκληση της οργάνωσης.
«Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss