Κομψά χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για κοντά νύχια | ediva.gr

]]>

Το μανικιούρ είναι η τελική πινελιά στην εμφάνιση μας που μπορεί να την απογειώσει. Σίγουρα έχεις δει κι εσύ μερικά υπέροχα χριστουγεννιάτικα νύχια που ωστόσο χρειάζονται αρκετά μεγάλο μήκος για να πετύχουν και να δείχνουν όμορφα. Ωστόσο, ακόμα κι αν έχεις κοντά νύχια υπάρχουν αρκετά χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και να εντυπωσιάσεις!
Συχνά όταν τα νύχια σου δεν είναι όσο μακριά θα ήθελες νιώθεις ότι οι επιλογές σου είναι περιορισμένες. Μπορεί να μην έχεις μια τεράστια γκάμα επιλογών αλλά έχεις σίγουρα μερικές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τα φετινά Χριστούγεννα! Ανακάλυψε λοιπόν κομψά χριστουγεννιάτικα μανικιούρ για κοντά νύχια!
Υπέροχες ιδέες για κοντά χριστουγεννιάτικα νύχια!

Σχέδια με γκι

Το γκι είναι ένα πολύ χριστουγεννιάτικο σχέδιο για τα νύχια σου και το τέλειο είναι ότι δεν πιάνει μεγάλη επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι είναι ότι πρέπει για να βάλει τα νύχια σου σε χριστουγεννιάτικο mood ακόμα κι αν δεν είναι μακριά. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις το σχέδιο στη βάση του νυχιού έτσι ώστε το νύχι να φαίνεται μεγαλύτερο.

Δες επίσης: 4 Πανέμορφες Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα Νύχια!
Κλασικά κόκκινα νύχια

Ένα κόκκινο μανικιούρ είναι all time classic. Ειδικά όμως τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα ταιριαστό με την εποχή μιας που το κόκκινο είναι το χρώμα της γιορτής! Εξάλλου, δε χρειάζεται μεγάλη επιφάνεια για να δείχνει εντυπωσιακό. Έτσι, το κόκκινο μανικιούρ είναι τέλειο και γιορτινό ακόμα κι αν τα νύχια σου είναι κοντα!
Δες επίσης: 9 Υπέροχες Ιδέες για Μαύρα νύχια!

]]>

Χριστουγεννιάτικα νύχια με αστεράκια

Τα αστέρια είναι ένα ακόμα σχέδιο που μπορεί να παραπέμπει σε Χριστούγεννα. Αξίζει λοιπόν μια θέση στα χριστουγεννιάτικα μανικιούρ σου ακόμα κι αν τα νύχια σου είναι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss