Κομψές ιδέες για ένα μακρύ καρέ κούρεμα | ediva.gr

]]>

Ένα από τα πιο κομψά αλλά και βολικά κουρέματα που μπορείς να επιλέξεις είναι το μακρύ καρέ. Αυτό το μαλλί που φτάνει κάπου κοντά στον ώμο είναι εύκολο να το χτενίσεις και να δείχνει περιποιημένο. Μάλιστα έχεις  πολλές επιλογές σε hairstyles ακόμα κι αν δεν πρόκειται ένα πολύ μακρύ μάλλι, όπου συνήθως οι επιλογές είναι ανεξάντλητες.
Αν έχεις ένα μακρύ καρέ μαλλί και ψάχνεις πώς να του δώσεις στυλ για να δείχνεις μοντέρνα τότε έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα. Ανακάλυψε λοιπόν όμορφες και κομψές ιδέες για ένα μακρύ καρέ κούρεμα!
Σικ hairstyles αν έχεις μακρύ καρέ κούρεμα!

Αυστηρό μακρύ καρέ

Τα ίσια μαλλιά δε θα φύγουν ποτέ από τη μόδα! Έτσι, ένα αυστηρό μακρύ καρέ όπου όλα τα μαλλιά είναι στο ίδιο μήκος και δεν υπάρχει φιλάρισμα, και καλά ισιωμένο είναι ότι πρέπει για να δείχνεις περιποιημένη και στιλάτη. Κάνε λοιπόν ένα sleek ίσιωμα στο μακρύ καρέ μαλλί σου και θα δείχνεις σούπερ!
Δες επίσης: 6 Φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών που θα λατρέψεις!

Μακρύ καρέ με φράντζα

Η φράντζα έχει επανέλθει στη μόδα. Αν λοιπόν έχεις ένα πρόσωπο που ταιριάζει η φράντζα τότε αξίζει να κάνεις μια φράντζα στο καρέ μαλλί σου! Η φράντζα σου μπορεί να είναι πυκνή αλλά και πιο ωραιή, ανάλογα με το γούστο σου και με το τι κάθεται καλά στο μαλλί σου. Το σίγουρο είναι ότι με ένα μακρύ καρέ μαλλί με φράντζα θα μοιάζεις με στιλάτη γαλλιδούλα!
Δες επίσης: 5 Κοντά γυναικεία κουρέματα που θα εντυπωσιάσουν
Layered μαλλιά

Τα layered μαλλιά, δηλαδή τα μαλλιά με έντονο φιλάρισμα έχουν κάνει πολύ δυνατό comeback και αποτελούν μεγάλη τάση! Δοκίμασε λοιπόν να κάνεις στρώσεις στο μαλλί μέχρι τον ώμο αν θέλεις να του δώσεις ένα πολύ φρέσκο touch.

]]>

Δες επίσης: 5 Γρήγορα και πανεύκολα χτενίσματα!
Μαλλί στον ώμο με χωρίστρα στο πλάι

Αν αναζητάς έναν μη παρεμβατικό τρόπο για να ανανεώσεις το κούρεμα σου τότε αρκεί να κάνεις τη χωρίστρα στο πλάι! Η μικρή αυτή κίνηση θα σε κάνει να δείχνεις ανανεωμένη και ακόμα θα δώ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss