Κόντρα Γεωργιάδη-Ζαχαριάδη στη Βουλή για την καταδίκη Ιμάμογλου

Ένταση μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη στη βουλή με αφορμή την υπόθεση καταδίκης του Εκρέμ Ιμάμογλου

Επικριτικά ήταν τα σχόλια τόσο του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη από το βήμα της Βουλής, σχετικά με την καταδίκη του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.
Ωστόσο «τα αίματα άναψαν» ανάμεσα τους όταν ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για “θέατρο” Ζαχαριάδη, καθώς, όπως είπε, εκπροσωπεί ένα κόμμα που έχει στις τάξεις του τον Π. Πολάκη, ο οποίος είχε πει “να κλείσουμε 2-3 στη φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές. Από την πλευρά του, ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για “τοξικό διαχωρισμό” και απρέπεια σε βάρος του κ. Ιμάμογλου.

Ζαχαριάδης: «Να ηττηθεί η πολιτική του φόβου»
Μιλώντας επί του κρατικού προϋπολογισμού 2023, ο κ. Ζαχαριάδης είχε δηλώσει την αλληλεγγύη του στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, λέγοντας ότι στα δημοκρατικά κράτη, οι πολιτικοί ηγέτες δεν καταδικάζονται σε φυλάκιση και σε πολιτικές απαγόρευσης λόγω των ιδεών τους. Η πολιτική του φόβου πρέπει να ηττηθεί. Έτσι λειτουργούν τα αυταρχικά καθεστώτα, με φυλακές, τρομοκρατία, παρακολουθήσεις.

Γεωργιάδης: «Ωραίο το θέατρο αλλά δεν πιάνει»

Ζητώντας το λόγο μετά την ομιλία Ζαχαριάδη, ο υπουργός Ανάπτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss